Home | Disclaimer | English | Español

Shockwave

Kiest ook u voor de meest moderne en effectieve vormen van shockwave therapie?

 

 

 

 

Maak nu een afspraak

Bel (020) 33 75 265
Of App
voor een intakegesprek

Alle doordeweekse avonden open Ook zaterdag en zondag overdag!
> Actuele openingstijden

 

Volg ons op

Amsterdam Fysio op Facebook  Volg Amsterdam Fysio op Twitter  Bekijk de video's van AmsterdamFysio op YouTube  AmsterdamFysio op LinkedInInnovatief
Bij Amsterdam Fysio zetten we de meest effectieve vormen van shockwave therapie in. Dit is een combinatie van zg. ballistische radiale en elektro-magnetische gefocusseerde shockwave. Hiermee kunnen wij niet alleen de aan de oppervlakte (radiaal) maar ook de dieper (gefocusseerd) gelegen weefsels behandelen. Voor diagnose en localisering van uw klacht maken wij hierbij ook gebruik van echografie. Verder hebben wij de mogelijkheid om het soms wat pijnlijke gevoel van shockwave te verminderen door het inzetten van een speciale trilkop voor en na de behandeling.
Amsterdam Fysio is de eerste en enige praktijk in de regio Amsterdam waar u met deze technieken behandeld kunt worden.

Effectief
Shockwave heeft zich bewezen als een uitermate effectieve behandeling voor een aantal aandoeningen. Bijvoorbeeld hielproblemen (hielspoor / plantaire fasciopathie), achillespees problemen (tendinopathie)
en schouderproblemen (verkalkende rotator-cuff tendinopathie). Ook bij scheenbeenproblemen (Mediaal Tibiaal Stress Syndroom "MTTS" / Shin Splint) biedt behandeling met onze shockwave combinatie zeer goede perspectieven. Het regeneratieve effect op spier- ,pees- en in sommige gevallen ook botweefsel kan ook bij andere indicaties van toegevoegde waarde zijn.

Behandeling en revalidatie
Voor de meeste indicaties zijn er slechts een paar behandelingen noodzakelijk en zult u al snel resultaat merken. Shockwave is een non-invasieve en voor het lichaam onschadelijke behandeling.
Voor een aantal indicaties combineren wij de shockwave met speciale (kortdurende) vliegwiel trainingen. Hiermee trainen wij uw pezen/spieren zowel excentrisch als concentrisch waardoor het effect van uw shockwave behandelingen, en dus de duur van uw revalidatie, geoptimaliseerd wordt.


 


Therapeut | Veel gestelde vragen

Therapeut

 

Jacqueline Huybers
Sacha Smolders
Lianne Oltvoort
Marie Hamelynck
Chantal de Goede

Elien Overmars
Amber Brendel

Margot Scholten

Sannah van Uden

Mirthe Meskers
Eline Kooijstra

Rehuél Koppers

Nathalie Nolet

Veelgestelde vragen

 

Doet het pijn?
Bij sommige behandelingen kan de shockwave behandeling pijnlijk voelen. Dit duurt meestal kort en wordt meestal snel minder. Uw therapeut houdt hier natuurlijk rekening mee en zij kan ten allen tijde de intensiteit aanpassen. Ook beschikken wij over een speciale massagekop waarmee wij uw lichaam kunnen voorbereiden op de behandeling en tevens kunnen ontspannen na de behandeling.

Hoelang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt gemiddeld ca. 20 minuten.

Moet ik extra betalen voor deze behandelingen?
Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie worden bij Amsterdam Fysio geen extra kosten voor deze behandeling in rekening gebracht.

 

fysiotherapie - fysiotherapeut - kinderfysiotherapie - fysiopraktijk