[chatbot]
Maak een afspraak WhatsApp

Video consult

Extra ondersteuningsmogelijkheden tijdens Covid-19 crisis

Vanuit heel Nederland kunt u nu direct overleggen met een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Door middel van videobellen op uw telefoon of PC kunnen wij inventariseren wat voor klacht u heeft, u ondersteunen bij uw revalidatie, uw voortgang bewaken en samen met u uw oefenprogramma’s aanpassen.

Direct contact met uw therapeut vanuit huis

Extra behandelmogelijkheid om ervoor zorg te dragen dat uw klachten niet verergeren. U hoeft hiervoor dus niet uw huis uit en wij kunnen u desondanks toch verder helpen.

Oefen voorbeeld op afstand geven

Uitgebreide beeldbank met oefenmogelijkheden

Om uw behandeling en uw revalidatie verder te ondersteunen beschikken wij over een uitgebreide databank met video oefeningen en instructies. Hiernaast bestaat de mogelijkheid om voortgang van uw oefenprotocol te bewaken en uw oefeningen hier ook op aan te passen.

Afspraak video consult

Voor het inplannen van een afspraak voor een videoconsult kunt u altijd even contact opnemen met onze receptie. Zij kunnen u dan inplannen en aangeven met welke van onze therapeuten u een afspraak krijgt. Naast onze BIG geregistreerde algemene fysiotherapeuten kunt u namelijk ook een afspraak krijgen met een van onze specialisten (Oedeem, Oncologie, Kinderfysio en/of Manueel).

Kosten voor videoconsult op afstand worden gedekt onder dekking fysiotherapie van uw (aanvullende) verzekering. Wij hebben contracten gesloten met alle ziektenkostenverzekeraars in Nederland.