[chatbot]
Maak een afspraak WhatsApp

Oncozorg: Hulp bij kanker

Amsterdam Fysio biedt oncologie fysiotherapie op maat tijdens en na kanker. Onze gespecialiseerde oncologie fysiotherapeuten richten zich op het behandelen van problemen die veroorzaakt worden door kanker of de medische behandeling van kanker. U kunt hierbij denken aan pijn, stug/trekkend littekenweefsel, veranderingen van de huid, lymfoedeem, vermoeidheid, spanningsklachten, spierzwakte en conditieverlies.

Persoonlijk en op maat.

Geconfronteerd worden met kanker is allesomvattend. Zowel voor als na behandeling zijn wij er voor u. U kunt van ons persoonlijke en op maat gemaakte zorg verwachten. Of het nu een op een aandacht betreft of het groepsgewijs ervaringen delen en trainen, wij helpen u graag.  

Oncologie fysiotherapie, net dat beetje meer.

Met onze uitgebreide en gespecialiseerde trainings- en testmogelijkheden kunnen onze therapeuten u optimaal begeleiden bij uw behandeling. Ook voor ondersteuning op het gebied van voeding en contacten met verwijzers kunt u ons benaderen. Ons enthousiaste team van oncologiefysiotherapeuten, oedeemtherapeuten en ondersteunende fysiotherapeuten staan 7 dagen in de week voor u klaar. 

OncoFit.

Onder begeleiding van onze therapeuten bieden wij ook speciale OncoFit groepslessen aan. Deze lessen worden op uw specifieke situatie aangepast zodat u in een fijne sfeer uw conditie zo goed mogelijk houdt of verbetert. De tijden kunt u terugvinden op onze groepslessenrooster pagina.

Lees ook ons blog “Wat is oncologische fysiotherapie