[chatbot]
Maak een afspraak WhatsApp

SensoPro

Innovatie

Amsterdam Fysio heeft als eerste in Nederland een revolutionair nieuw trainingsapparaat aangeschaft. De Senso Pro trainer. Hiermee traint u zeer efficiënt uw romp- en beenstabiliteit. Geschikt voor revalidatie en (top)sport training.

Snel en doeltreffend

Staande op een elastisch verende ondergrond traint u het gehele lichaam waarbij met verschillende weerstanden ook specifieke spiergroepen in romp en armen aangesproken kunnen worden.

Direct beginnen met een training op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd en onafhankelijk van wat uw doelen zijn. Of het nu verbetering van beweging en/of coördinatie, duurtraining of spieropbouw betreft onze SensoPro kan u hierbij helpen.

Onder begeleiding van onze therapeut of met behulp van de video instructie krijgt u een afwisselende functionele training waarbij we uw kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie op een verantwoorde maar vooral ook snellere wijze trainen dan voorheen mogelijk was. Of u nu revalideert of topsporter bent op de SensoPro garanderen wij u sneller resultaat.

Ook beschikbaar voor individuele trainingen.