[chatbot]
Maak een afspraak

Amsterdam Fysio – Zorg. Voor jezelf.

Amsterdam Fysio is een moderne, sfeervolle fysio- en fitnesspraktijk in hartje Amsterdam. Op drie locaties staan wij voor iedereen (jong en oud!) klaar om te helpen op passende wijze fit te worden en te blijven. In onze rustgevende, prettige atmosfeer zorgen wij graag samen met jou, voor jou.

Professioneel én persoonlijk

Jacqueline Huybers heeft Amsterdam Fysio in 2008 opgericht. Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut in loondienst, was het tijd om voor zichzelf te beginnen. “Ik wilde graag een eigen praktijk waar je makkelijk binnen stapt, persoonlijk geholpen wordt en waar je je meteen op je gemak voelt. Dat is volgens mij niet alleen prettig, maar draagt ook nog eens bij aan een goed herstel!”

Onder leiding van Jacqueline staat een team van verschillende specialisten voor u klaar. Amsterdam Fysio biedt fysiotherapie, manuele therapie, oedeem therapie en McKenzie therapie, maar ook speciale begeleiding voor kinderen. Heeft u hulp en advies nodig tijdens de zwangerschap? U bent bij ons van harte welkom. We hebben een programma gericht op de bewuste negen maanden en ook na de bevalling kunt u bij ons terecht. Begeleiding voor, tijdens en na oncologische behandelingen is ook een specialisatie waarmee we u graag ondersteunen. Al onze therapeuten zijn afgestudeerd en BIG geregistreerd. Zorgverzekeraars erkennen ook dat wij bij Amsterdam Fysio net dat stapje verdergaan met als gevolg dat wij het “Plus” predikaat mogen voeren.

“Amsterdam Fysio is gehuisvest op een mooie plek aan de gracht in de Jordaan.”

Jacqueline Huijbers

- Eigenaar
Maak een afspraak

Praktijk aan de gracht

Amsterdam Fysio is gehuisvest op een mooie plek aan de gracht in de Jordaan. Hier vindt u naast onze behandelruimtes ook de fitnessruimtes met innovatieve revalidatie apparatuur, Kinesis stations en geavanceerde cardio apparatuur. Ook beschikken wij over een ruime zaal voor groepslessen. Op onze locatie aan de Nassaukade beschikken wij naast behandelruimtes en een fitnessruimte ook over een gespecialiseerd centrum voor spier- en peesklachten met de meest moderne apparatuur van Nederland voor diagnose, behandeling en voorkoming van deze klachten. De locatie aan de Brouwersgracht heeft naast de behandelruimtes een speciaal ingerichte oefenzaal voor kinderen met cardioapparatuur, mood lighting en aangepaste houding- en bewegingsapparatuur.

Eigen faciliteiten

U traint en revalideert bij ons niet in een sportschool maar in onze eigen speciaal hiervoor ingerichte faciliteiten en altijd onder begeleiding van een van onze medisch specialisten. Ook ondersteunen wij u met behulp van de meest geavanceerde meetapparatuur om uw status en vorderingen in kaart te brengen. Zo werken we samen aan uw lijf en uw gezondheid. Persoonlijk, professioneel en effectief.

Personal trainer

Of je nu alleen zou willen trainen, samen met je partner of in kleine groepen; bij Amsterdam Fysio kan dat allemaal. Altijd op persoonlijke wijze en altijd onder professionele, medische begeleiding. Met onze cardio apparatuur, Alter-G’s, Kinesiswand en Kinesis stations van Technogym traint u bij ons anders dan in de gemiddelde sportschool. We bieden een training op maat, op basis van medische intake en een uitgebreid, persoonlijk gesprek. 

Behandeling aan huis of op het werk

Is het voor u niet mogelijk om naar ons te komen dan komen wij graag naar u. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan uw gezondheid. U heeft daarvoor een verwijzing van de huisarts nodig om dit vergoed te krijgen.