[chatbot]
Maak een afspraak WhatsApp

Revalidatie Amsterdam: een nieuwe start

Stapje voor stapje revalideren

Na een ongeval of operatie kan het noodzakelijk zijn met professionele hulp opnieuw te leren bewegen. Amsterdam Fysio bied naast fysiotherapie ook revalidatie in Amsterdam. Bij ons kunt u revalideren na een knieoperatie, een beroerte, een dwarslaesie en tal van andere indicaties. 

Vaak is dit snel na uw ontslag uit revalidatiecentrum of ziekenhuis. Onze therapeuten bieden in combinatie met vooruitstrevende apparatuur de grootste kans op een voorspoedig herstel. 

Gewichtloost revalideren 

We kunnen bijvoorbeeld niet alleen eerder beginnen met behandelen van letsel aan enkel, knie en been door het gewichtloos trainen, maar ook doelgerichter revalideren. Objectieve metingen en gerobotiseerde revalidatieapparatuur helpen ons hierbij. Hierdoor wordt uw totale revalidatieduur ook aanzienlijk ingekort.

Momenteel werken we in samenwerking met Reade ook aan een netwerk voor reumapatiënten.

Revalidatie Amsterdam

Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op om stapje voor stapje, in verantwoord tempo te revalideren. Heeft u vragen over uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, we bespreken dit graag met u.

01 / 01

Revalidatie is een medische term die letterlijk betekent weer valide worden na een ongeval of medische ingreep. Het is vaak onwennig en eng om te gaan bewegen na zoiets ingrijpends als een operatie of ongeluk. Onze therapeut helpt u graag wanneer u opnieuw moet leren, verantwoord in beweging te komen.

Een andere mogelijkheid is pre-operatieve fysiotherapie. Hierbij bereiden we u fysiek en mentaal zo goed mogelijk voor op uw operatie. Hierdoor is het resultaat na de operatie nog beter.