[chatbot]
Ik wil meedoen

Helemaal op je plek met KindFit

Ben je tussen de 6 en 16 jaar en zou je graag willen afvallen of fitter willen worden? Dan ben je bij Amsterdam Fysio helemaal op je plek. Ook als je een lichamelijke beperking hebt en het je daardoor bijvoorbeeld meer moeite kost je leeftijdsgenoten bij te benen, kunnen wij je helpen.

Afvallen of fitter worden met KindFit

In ons eigen kindercentrum aan de Brouwersgracht maken onze kinderfysiotherapeuten (Msc.) graag samen met jou een persoonlijk plan om je levensstijl zo te verbeteren dat je weer lekker in je vel gaat zitten. Je leert bij ons hoe je doeltreffend kunt bewegen en we adviseren je hoe je anders kunt eten. Ook als je een lichamelijke beperking hebt en het je daardoor bijvoorbeeld meer moeite kost je leeftijdsgenoten bij te benen, kunnen wij je helpen.

Samen aan de slag

Je kunt samen met een fysiotherapeut aan de slag, maar ook met een groepje leeftijdsgenoten. Het kan echt fijn zijn met andere jongeren of kinderen dezelfde dingen te delen. Ook je ouders kunnen een rol spelen. Zo sta je er niet alleen voor. Jij, de fysio en je ouders/opvoeders gaan er met elkaar voor zorgen dat je je fit voelt!