Maak een afspraak WhatsApp

Inschrijven en rooster groepslessen

Groepslessen

Helaas zijn wij genoodzaakt om schema van onze groepslessen aan te passen in verband met de Covid-19 beperkingen. Wij hopen u spoedig weer volledig schema groepslessen bij Amsterdam Fysio aan te kunnen bieden. De lessen worden door onze eigen BIG geregistreerde fysiotherapeuten gegeven. Hierdoor bent u verzekerd van verantwoorde, professionele maar vooral ook effectieve bewegingsinstructie.

Covid-19 Check

Op dit moment zijn wij genoodzaakt om voor aanvang van de les uw Corona Check QR code te controleren. U kunt alleen deelnemen aan de les indien u een geldig bewijs heeft. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Rooster

Uw kunt via onderstaande agenda het geldende rooster bekijken.

 

Inschrijven

U kunt via de agenda de door u gewenste les reserveren en betalen. U dient eerst het door u gewenste product (Bijv. losse les, 1 x per week, 2 x per week of onbeperkt) aan te schaffen in de winkel. Hierna kunt u de gewenste les(sen) reserveren.

Tarieven voor de lessen kunt u hier bekijken.

U kunt wisselen tussen de verschillende lessen en onze abonnementen gelden voor een periode van 4 weken en worden niet automatisch verlengd. Geen langlopende verplichtingen dus bij Amsterdam Fysio.

U kunt natuurlijk altijd ook eerst even bellen mocht u specifieke vragen hebben over welke les het beste bij u past.