WhatsApp

Inschrijven en rooster groepslessen

Groepslessen

Wij vinden het heel fijn om u ook groepslessen bij Amsterdam Fysio aan te kunnen bieden. De lessen worden door onze eigen BIG geregistreerde fysiotherapeuten gegeven. Hierdoor bent u verzekerd van verantwoorde, professionele maar vooral ook effectieve bewegingsinstructie.

Covid-19 (Per 18-11-2020)

In verband met geldende richtlijnen dienen wij het aantal deelnemers op dit moment tot 4 personen te beperken. Als gevolg hiervan zijn een aantal van de lessen gesplitst. Let hier alstublieft op bij het reserveren.

Gelieve uw les te annuleren bij (milde) verkoudheidsklachten of wanneer u 24 uur voorafgaand aan de les COVID-19 symptomen heeft gehad zoals koorts en/of benauwdheid. Ook wanneer bij u of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld verzoeken wij u vriendelijk af te zien van deelname aan onze groepslessen.

Verder maken wij geen gebruik van sanitair en de kleedkamers en kunt u uw eigen matje meenemen. Indien u matjes van de praktijk gebruikt verzoeken wij u om deze voor en na gebruik te desinfecteren met de aanwezige middelen

Voor vragen of onduidelijkheid hierover kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Rooster

Uw kunt via onderstaande agenda het rooster bekijken.

 

Inschrijven

U kunt via de agenda de door u gewenste les reserveren en betalen. U dient eerst het door u gewenste product (Bijv. losse les, 1 x per week, 2 x per week of onbeperkt) aan te schaffen in de winkel. Hierna kunt u de gewenste les(sen) reserveren.

Tarieven voor de lessen kunt u hier bekijken.

U kunt wisselen tussen de verschillende lessen en onze abonnementen gelden voor een periode van 4 weken en worden niet automatisch verlengd. Geen langlopende verplichtingen dus bij Amsterdam Fysio.

U kunt natuurlijk altijd ook eerst even bellen mocht u specifieke vragen hebben over welke les het beste bij u past.