[chatbot]
Inschrijven en rooster

Fit ouder worden met SeniorFit

Seniorfit, fit ouder worden, wie wil dat nu niet? Amsterdam Fysio helpt senioren graag om actief en gezonder ouder te worden. Zowel individueel als in groepsverband kunt u bij ons aan de slag. Samen met de fysiotherapeut maakt u een gericht plan om aan uw conditie te werken.

Actief en gezonder ouder worden met SeniorFit

Wist u dat een actiever leven een positieve uitwerking heeft op bijvoorbeeld diabetes, dementie en osteoporose? Een uurtje doelgericht bewegen per week kan al voor een hele verbetering zorgen! U voelt zich energieker en kunt weer tegen een stootje. Naast actief zijn, is voeding ook erg belangrijk. Voor een fit en soepel lijf geven onze fysiotherapeuten u op beide gebieden een
passend advies.

In balans met Kinesis

De Kinesiswand in onze praktijk is een prettige en veilige manier om te trainen. Met simpele oefeningen kunnen we een optimaal resultaat behalen. U wordt flexibeler, raakt meer in balans en leert ontspannen. Handig en praktisch voor senioren van ‘alle’ leeftijden.

Individuele lessen

Wilt u liever individueel met een van onze deskundigen aan de slag? Geen probleem. Wij maken graag een programma speciaal op maat gemaakt voor u.

Is het voor u lastig om naar ons te komen, dan komen wij graag naar u. Wij geven ook algemene fysiotherapie en behandelingen aan huis wanneer dat nodig is.