[chatbot]
Inschrijven en rooster

Actie verlengd tot 31 december 2023:
Gratis intake t.w.v. € 52,50 bij abonnement voor Jacky’s Gym.

Train @Jacky’s

Individueel en effectief trainen

Wij zijn zeer verheugd om u nu ook de mogelijkheid te kunnen bieden om individueel bij ons te komen trainen. Hiervoor zijn wij gestart met @Jacky’s. @Jacky’s biedt een hoogwaardige en effectieve manier om in beweging te komen en te blijven. Wilt u verantwoord (beginnen met) trainen, wilt u bijvoorbeeld trainen na een revalidatie of wilt u gewoon graag trainen onder deskundige begeleiding? Dan helpen wij u graag. U traint bij ons altijd met beperkt aantal mensen waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd blijft.

Snelle korte trainingen met bewezen resultaat

Onze unieke aanpak maakt o.a. als eerste in Amsterdam gebruik van de nieuwste elektrisch aangedreven fitnessapparatuur van TechnoGym. Gecombineerd met begeleiding onder supervisie van onze fysio’s zorgt dit voor verantwoord en snel resultaat. Geen onnodig lange trainingen maar effectieve korte sessies met voortgangsmetingen. U volgt eenvoudigweg instructies op de apparatuur en u ziet ook altijd uw resultaten. Variatiemogelijkheden in weerstand, weerstandstype (gewicht, elastisch, vloeistof etc.) en snelheden zorgen voor trainingsmogelijkheden die niet eerder mogelijk waren.

Voortgang meten bij @Jacky’s

Bij @Jacky’s logt u eenvoudig in met polsbandje of telefoon. Het speciaal voor uw doelstellingen gemaakte oefenprogramma wordt automatisch aangepast aan uw kracht, beweging en ook aan eerder verrichte trainingen. Met periodieke lichaamssamenstellingsmetingen worden gemeten resultaten weer gekoppeld aan uw individuele oefenprogramma. Uw oefenprogramma kan dan waar nodig ook weer aangepast worden. Zo ziet u zelf ook hoe de beste resultaten bereikt kunnen worden. Door deze wetenschappelijk bewezen methode zijn deze trainingen tot wel 30% effectiever dan conventionele manieren van trainen.

Individueel trainen wanneer u wilt.

U trainingen reserveert u eenvoudig online zodat u altijd zeker weet dat er plaats is en u niet onnodig hoeft te wachten voordat u apparatuur kunt gebruiken. Bij @Jacky’s bent u verzekerd van professionele begeleiding onder supervisie van onze fysiotherapeuten. Dit zijn medisch gecertificeerde professionals met jarenlange opleidingen in de fysiotherapie. Zij zijn experts op het gebied van beweging en helpen u graag om snel en veilig resultaten te behalen.

Intake

We maken voordat u begint met trainen bij ons altijd een afspraak voor een intake. Tijdens een intake wordt er met u besproken wat uw doelstellingen zijn en op welke wijze deze het beste gehaald kunnen worden. Ook geven we verdere informatie over hoe u met de apparatuur en eventueel thuis kunt trainen.
De intake bestaat verder uit een lichaamsamenstellingstest, bewegingsbereik metingen en verschillende krachtmetingen.
Gebaseerd op al deze informatie maken we dan samen met u uw individuele oefenprogramma met trainingen, frequentie, verschillende instellingen etc. Verder bespreken we een tijdsplan van feedback and nieuwe testmomenten.
Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een veilig, doordachte en vooral effectieve manier van trainen.

Afspraak voor een intake kunt u hier aanvragen.

ACTIE: Indien u in 2023 een abonnement afsluit om te komen trainen bij Jacky’s Gym krijgt u de intake met metingen t.w.v. 52,50 gratis!