[chatbot]
Maak een afspraak WhatsApp

Individuele zwangerschapsbegeleiding: persoonlijk advies

Amsterdam Fysio biedt zwangere vrouwen een unieke mogelijkheid. Bent u in verwachting, maar niet in de gelegenheid deel te nemen aan een groepscursus? Maar heeft u wel behoefte aan tips en adviezen rondom de bevalling? Amsterdam Fysio geeft naast groepslessen ook individuele zwangerschapsbegeleiding. Onze therapeuten geven u graag persoonlijk nuttige informatie en beantwoorden al u vragen. En is het lastig om naar onze praktijk te komen? Dan komen wij naar u!

Gericht advies

Niet iedere zwangere vrouw is door werk of andere oorzaken in staat een groepscursus te volgen. Toch kunt wel de behoefte hebben aan ondersteuning, adviezen en gerichte informatie. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen of versterkende oefeningen voor de buik-, rug- en bekkenbodemspieren. Technieken voor opvang van weeën en pershoudingen en begeleiding door de partner. Wij geven u dat graag persoonlijk in onze praktijk of bij u thuis.

Ontspannen tijdens de zwangerschap

Een zwangerschap kan zeer belastend zijn voor uw lichaam. Er kunnen periodes zijn dat u zo moe bent en futloos dat dit uw dagelijkse functioneren in de weg staat. Zwangerschapsmassage kan u door die moeilijke momenten heen helpen en u weer dat beetje broodnodige energie geven. Zwangerschapsmassage wordt op professionele en zorgvuldige wijze uitsluitend door een vrouwelijke therapeute gegeven.

Na de zwangerschap: babymassage!

Babymassage is eigenlijk woordloos communiceren met uw kindje. Aanraken is niet alleen goed voor de ontwikkeling en de band met uw baby, maar ook heel erg leuk!

De babymassage cursus geeft naast het aanleren van de massagetechniek ook oefeningen en informatie over de ontwikkeling van uw baby in het eerste jaar. Door de massage verloopt de motorische ontwikkeling van uw kindje soepeler en wordt weerstand tegen ziektes bovendien beter opgebouwd. U zult zelf ervaren dat u door de massage nog meer leert uw baby aan te voelen.