[chatbot]
Hoe en wanneer?

ZwangerFit op jouw manier

Gezond bewegen is ook belangrijk als je een kindje verwacht. Maar hoe sport je veilig tijdens je zwangerschap? Of je nu gewend bent flink te trainen of dat het je eerste kennismaking is met bewegen, je bent bij Amsterdam Fysio van harte welkom.

Alles in jou tempo met ZwangerFit

Wij maken samen met jou een persoonlijk programma om in conditie te zijn gedurende je zwangerschap. In kleine groepjes train je in je eigen tempo. We pakken specifieke zwangerschapsklachten aan en geven toepasselijke informatie. Ook hebben we aan de periode NA de bevalling gedacht. Zodra je er aan toe bent, kun je onze lessen volgen om weer helemaal in shape te komen.

In balans met Kinesis

De Kinesiswand in onze praktijk is een prettige en veilige manier om te trainen. Met simpele oefeningen kunnen we een optimaal resultaat behalen. Je wordt flexibeler, raakt meer in balans en leert ontspannen. Handig en praktisch voor, tijdens en na de bevalling.

Individuele lessen

Wilt u liever individueel met een van onze deskundigen aan de slag? Geen probleem. Wij maken graag een programma speciaal op maat gemaakt voor u.