[chatbot]

Vacatures bij Amsterdam Fysio

De combinatie van een jong, professioneel en goed opgeleid team in een Pluspraktijk met veel behandelmogelijkheden slaat gelukkig aan. We zijn daarom bij Amsterdam Fysio altijd op zoek naar nieuwe collega’s waar we samen mee verder kunnen groeien.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Hiernaast investeren wij in onze praktijk maar vooral ook in ons team.
Het volgen van cursussen en (bij)scholingen wordt niet alleen gestimuleerd maar ook vergoed bij Amsterdam Fysio.
Hierdoor kan je nieuwe interesse gebieden in de fysiotherapie ontdekken of je bestaande kennis verder uitbreiden.
Grote variatie in team expertise alsmede in de patiëntenpopulatie zorgen verder voor een stimulerende en motiverende werkomgeving in leuke buurten van Amsterdam.

Dus ben je fysiotherapeut, toe aan een nieuwe uitdaging en denk je een meerwaarde voor onze praktijk te kunnen zijn neem dan contact met ons op. We stellen ons dan graag verder aan je voor om te kijken of we elkaar inderdaad kunnen versterken.

Stuur je CV samen met een korte motivatie waarom je bij ons zou willen werken naar: jacqueline@amsterdamfysio.nl. Je hoort dan snel van ons.

“Blijven leren is belangrijker dan in wat voor stappen.”

Jacqueline Huijbers

- Eigenaar
Ik heb interesse

Op dit moment hebben we volgende vacatures uitstaan op verschillende platforms:

1.) Algemeen fysiotherapeut

Wegens aanhoudende drukte zijn we per direct op zoek naar een collega fysiotherapeut met ervaring (fulltime/parttime).Ben je fysiotherapeut en ben je opzoek naar een uitdagende baan in een innovatieve en vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk?

Onze vestigingen liggen prachtig in hartje Amsterdam, de praktijken zijn modern en innovatief. Je komt te werken in een energiek team die net als jij van het vak fysiotherapie houden. De sfeer onderling is gemoedelijk en ambitieus. Samen streven we naar optimale service voor de patiënt met de beste behandelmethodes en maken daarbij gebruik van elkaars talenten. Jouw nieuwe werkplek is de meest innovatieve Amsterdam in de leukste buurt.

Ervaring met werken in een pluspraktijk is een pré. Alsmede ervaring met EPTE, echografie/ESWT, MT, bekkenklachten of orthopedische klachten.

Dagen en tijden in overleg.

Salaris afhankelijk van ervaring en specialisatie, wij werken met een vast salaris volgens salarisschaal.