Maak een afspraak WhatsApp

Revalidatie: een nieuwe start

Revalidatie is een medische term die letterlijk betekent weer valide worden na een ongeval of medische ingreep. Het is vaak onwennig en eng om te gaan bewegen na zoiets ingrijpends als een operatie of ongeluk. Onze therapeut helpt u graag wanneer u opnieuw moet leren, verantwoord in beweging te komen.

01 / 01

Stapje voor stapje

Na een ongeval of operatie kan het noodzakelijk zijn met professionele hulp opnieuw te leren bewegen. Wij bieden u dat graag. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op om stapje voor stapje, in verantwoord tempo te revalideren.

Bij ons kunt u revalideren na een knieoperatie, een beroerte, een dwarslaesie en tal van andere indicaties. Vaak is dit snel na uw ontslag uit revalidatiecentrum of ziekenhuis. Onze therapeuten bieden in combinatie met vooruitstrevende apparatuur de grootste kans op een voorspoedig herstel. We kunnen bijvoorbeeld niet alleen eerder beginnen met behandelen van letsel aan enkel, knie en been door het gewichtloos trainen maar ook doelgerichter revalideren. Objectieve metingen en gerobotiseerde revalidatieapparatuur helpen ons hierbij. Hierdoor wordt uw totale revalidatieduur ook aanzienlijk ingekort.

Momenteel werken we in samenwerking met Reade ook aan een netwerk voor reumapatiƫnten.