Home | Disclaimer | English | Español

Acupunctuur & Dry needling: het beste van Oost en West

Acupunctuur is een aloude oosterse geneeswijze waarvan Amsterdam Fysio vindt dat deze ook in het Westen thuis hoort. Het is een doeltreffende vorm van alternatieve geneeskunde die de reguliere goed kan aanvullen. Voor diverse pijnklachten of problemen kunnen zowel acupunctuur als de nieuwe Westerse techniek Dry needling u helpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak nu een afspraak

Of bel (020) 33 75 265
voor een intakegesprek

Alle doordeweekse avonden open Ook zaterdag en zondag overdag!
> Actuele openingstijden

 

Volg ons op

Amsterdam Fysio op Facebook  Volg Amsterdam Fysio op Twitter  Bekijk de video's van AmsterdamFysio op YouTube  AmsterdamFysio op LinkedIn


 

Acupunctuur doeltreffende ondersteuning
Kampt u met pijnklachten of slapeloosheid? Acupunctuur is bij uitstek geschikt om pijn te verlichten en een goede nachtrust te bevorderen. Ook als u gewicht wilt verliezen, kan acupunctuur een goede ondersteuning bieden. Stap bij ons binnen voor informatie, onze specialist bespreekt graag met u uw vragen en klachten en stelt dan samen met u een passend behandelplan op.

Nieuw! Dry needling
Nieuw bij Amsterdam Fysio is Dry needling, het westerse zusje van acupunctuur. Deze techniek is uiterst effectief voor behandeling van 'knopen' in een spier. Dit zijn kleine verhardingen die voor flinke, uitstralende pijnklachten kunnen zorgen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeut plaatst gericht, zeer dunne naaldjes in een spier om deze te laten ontspannen.

'Dry' duidt aan dat er niets geïnjecteerd wordt met de naald. Dry needling is zeer geschikt om een snel herstel te bereiken. Als de spieren ontspannen zijn, kan er namelijk gewerkt worden aan de mobiliteit van de gewrichten en aan het verbeteren van kracht en coördinatie. Dry needling is geen zelfstandige therapie maar een techniek die onderdeel is van de totale fysiotherapeutische behandeling.

Acupunctuur vergoed door verzekeraars
Onze acupuncturist is erkend lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Dit betekent dat uw acupunctuur behandelingen nu ook (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraars. Kijk op de site van de NVA voor een overzicht van verzekeraars en hun vergoeding.


Therapeut | Veel gestelde vragen

Therapeut

 

Jody Kienhuis
Fysiotherapeut
Manuele therapeut
Overige specialisaties: medical taping, dryneedling, personal training en medical training

Anna Baltus
Fysiotherapeut voor kinderen
Overige specialisaties: Mulligan, Perfect Pilates, dryneedling

Tamara Soler
Fysiotherapeut
Overige specialisaties: Pilates, dryneedling en docent dans & ballet

Josine van Nes
Fysiotherapeut
Overige specialisaties: medical taping, dryneedling, Musculo Skeletale Ultrasound (MSU)-echografie i.o.

Veelgestelde vragen

 

-


 

 

fysiotherapie - fysiotherapeut - kinderfysiotherapie - fysiopraktijk